Erdi Aroa Euskal Herrian [Gizarte zientziak - DBH 1-4] - Bazán Díaz, Iñaki; González Minguez, César; Euskomedia fundazioa; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Usurbil : Euskomedia Fundazioa, 2013)
Produktuaren xede nagusia gazteei Euskal Herriko Erdi Aroari buruzko ezagutza esanguratsua eskaintzea da, era atsegin eta entretenigarrian, jolasa eta alderdi praktikoak batuz eta partaidetza sustatuz jarduera elkarreragileen bitartez.
Erdi Aroa Euskal Herrian 12 eta 16 urte bitarteko ikasleei zuzendutako ikasmateriala da. DBH 1-4.
DBH, 1.-4. mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak