Erdi Aroa Euskal Herrian [Gizarte zientziak - DBH 1-4] / jatorrizko gidoia, Iñaki Bazán Díaz eta César González Mínguez - Bazán Díaz, Iñaki; González Minguez, César (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2010eko deialdia), 2013)
Produktuaren xede nagusia gazteei Euskal Herriko Erdi Aroari buruzko ezagutza esanguratsua eskaintzea da, era atsegin eta entretenigarrian, jolasa eta alderdi praktikoak batuz eta partaidetza sustatuz jarduera elkarreragileen bitartez.