Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Luis Mari Azpiri Fernandez - Sierra, Josi ([Bilbao?], 2009)
Luis Mari Azpiri Fernandez-i Eibarko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Deba, 2009.04.03an)
Keywords: Dokumentalak; Eibar -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Erreferentzia-materialak