Udaberri Galdua : Gerra Zibilaren oroimen historikoa berreskuratzeko grabaketa: Luis Mari Azpiri Fernandez - Sierra, Josi (2009)
Luis Mari Azpiri Fernandez-i Eibarko Gerra Zibilari buruz egindako elkarrizketaren grabaketa (Deba, 2009.04.03an)