Elmer - McKee, David (1935-2022); Agiriano, Asun; Jaka, Aiora (Irun : Alberdania ; Donostia : Erein ; Iruñea : Igela., 2012)
Elmer elefantea ortzadarra bezain koloretsua da. Hori dela eta, bere taldeko elefanteek barre egiten diote. Besteek bezala elefante-koloreko azala balu, inork ez lioke barrerik egingo, eta horrek hobeto sentiaraziko luke Elmer, ezta? Ondorioek beste zerbait erakusten dute, ordea.
4-8 urte (urdina)
Lan hau Eusko Jaurlaritzaren Kultura Sailaren laguntzarekin plazaratu da
Keywords: Kultura-aniztasuna; Elefanteak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak