Elmer / David Mckee ; [hitzaurrea, Asun Agiriano ; itzulpena, Aiora Jaka Irizar] - McKee, David (1935-2022) (Elmer (Erein), 2012)
Elmer elefantea ortzadarra bezain koloretsua da. Hori dela eta, bere taldeko elefanteek barre egiten diote. Besteek bezala elefante-koloreko azala balu, inork ez lioke barrerik egingo, eta horrek hobeto sentiaraziko luke Elmer, ezta? Ondorioek beste zerbait erakusten dute, ordea.