Gure geografia fisikoa [Gizarte zientziak - DBH 1-4] : Euskal Autonomia Erkidegoko geografia fisikoa - Arrieta Baro, Iñaki; Mitxelena Erice, Leire; Urkiri Azkoitia, Idoia; Euskomedia fundazioa; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Usurbil : Euskomedia Fundazioa, 2012)
Ikasmaterial honen bidez, EAE (Euskal Autonomia Erkidegoa) osatzen duten hiru probintzien geografia fisikoaren berezitasunetan eta aniztasunean murgilduko zara. Xede nagusia gure erkidegoko geografia fisikoaren elementuak kokatzea eta ezagutaraztea da, era atsegin eta entretenigarrian, kalitatezko eduki eta ariketen bitartez, eta material erakargarria landuz. Horretarako, zenbait bide dituzu: batetik, mapa interaktiboa eta, bestetik, edukiak eta fitxak.
2011-07-04
DBH, 1.-4. mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak