Gure geografia fisikoa [Gizarte zientziak - DBH 1-4] : Euskal Autonomia Erkidegoko geografia fisikoa / ideia eta koordinazioa, Iñaki Arrieta Baro eta Idoia Urkiri Azkoitia ; jatorrizko gidoia, Leire Mitxelena Erice eta Idoia Urkiri Azkoitia ; hizkuntza aholkularitza, Bakun - Arrieta Baro, Iñaki; Mitxelena Erice, Leire; Urkiri Azkoitia, Idoia (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2010eko deialdia), 2012)
Ikasmaterial honen bidez, EAE (Euskal Autonomia Erkidegoa) osatzen duten hiru probintzien geografia fisikoaren berezitasunetan eta aniztasunean murgilduko zara. Xede nagusia gure erkidegoko geografia fisikoaren elementuak kokatzea eta ezagutaraztea da, era atsegin eta entretenigarrian, kalitatezko eduki eta ariketen bitartez, eta material erakargarria landuz. Horretarako, zenbait bide dituzu: batetik, mapa interaktiboa eta, bestetik, edukiak eta fitxak.