Politika femeninoan - Oneclick (Madril : Oneclick, 2011)
Herrialdeetako gobernuetan ardura handiko postuak betetzeko emakumeek dituzten arazoen berri emango dugu eta aztertu egingo ditugu. Halaber, figura politiko femenino garrantzitsuak errepasatuko ditugu eta botere politikoaren baitan gizonezkoekin desberdintasunak dituzten hausnartuko dugu.
2011.10.20
LMH 3. zikloa (5. eta 6. mailak) DBH 1. zikloa (1. eta 2. mailak)
Keywords: LMH - Herritartasunerako eta Giza Eskubideetarako Hezkuntza; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak