Politika femeninoan / egilea, One click (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2010eko deialdia), 2011)
Herrialdeetako gobernuetan ardura handiko postuak betetzeko emakumeek dituzten arazoen berri emango dugu eta aztertu egingo ditugu. Halaber, figura politiko femenino garrantzitsuak errepasatuko ditugu eta botere politikoaren baitan gizonezkoekin desberdintasunak dituzten hausnartuko dugu.