Arretaz! : umeentzako laneko arriskuen prebentzioa - Integral de Medios (Bilbo : Integral de Medios, 2011)
Arretaz adingabeen artean laneko arriskuen prebentzioa eta kultura sustatzeko ekimena da. Lagun-talde bati gertatutako istorio batzuen bidez, helduen kontu horretara hurbildu nahi ditu 8 eta 11 urte bitarteko adingabeak. - Pack honen barruan: Marrazki bizidunetako sei istorio; Hamabi joko interaktibo; Prebentzio eta sentsibilizaziorako ekimen hau burutzeko behar bezalako gida didaktikoa.
2008-12-03
Lehen Hezkuntza, 3., 4., 5. eta 6. mailak
Keywords: LMH - Herritartasunerako eta Giza Eskubideetarako Hezkuntza; Lan-arriskuen prebentzioa; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak