Arretaz! : umeentzako laneko arriskuen prebentzioa / Integral de Medios SL (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2010eko deialdia), 2011)
Arretaz adingabeen artean laneko arriskuen prebentzioa eta kultura sustatzeko ekimena da. Lagun-talde bati gertatutako istorio batzuen bidez, helduen kontu horretara hurbildu nahi ditu 8 eta 11 urte bitarteko adingabeak. - Pack honen barruan: Marrazki bizidunetako sei istorio; Hamabi joko interaktibo; Prebentzio eta sentsibilizaziorako ekimen hau burutzeko behar bezalako gida didaktikoa.