Euskalnatura : natur zientziak - Udako Euskal Unibertsitatea. Natur Zientziak Saila; Udako Euskal Unibertsitatea .EuskalNatura taldea (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea)
EuskalNatura hainbat naturzale gaztek 2006an sortu eta ordutik gaur arte mantentzen duten proiektua da, webgune hau ardatz duena, baina interneteko beste hainbat gunetan zein internetetik at ere zabalkundea baduena.Gaur egun 20 eta 27 urte bitarteko hogeita bost bat lagunek osatzen dugu taldea, tartean naturaren inguruko ikerlariek, biologia eta geologia karreretako ikasleek eta bestelako naturzaleek.EuskalNaturako hainbat kidek, bestalde, Udako Euskal Unibertsitateko Natur Zientziak saila dinamizatzeko ardura dute, eta zenbait jarduera elkarlanean antolatzen dituzte, ondorioz, UEUko Natur Zientzia sailak eta EuskalNatura taldeak.
Keywords: Natura Zientziak; Erreferentzia-materialak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak