Euskara Literatura : perpausak berridazten - Gipuzkoako Ikastolen Elkartea. Hezkuntza informatika taldea; Vera, Petro; Solaberrieta, Arantza; Soroa, Maite; Azkue, Joxin; Aramendi, Eli; Aldasoro, Mikele; Zubizarreta, Iñaki; Iturburu, Ander; Gereka, Josune (Donostia : Ikastolen Elkartea, 2000)
Programa honen helburua: era guztietako perpasuak lantzea, ikasleak, ideiak eredu linguistiko desberdinen bidez agertzen ikas dezan eta honen ondorioz bere adierazpen maila aberatsagoa eza zuzenagoa izan dadin.
1999/10/15
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Euskara -- Aditza; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak