Euskara Literatura : perpausei esanahi osoa ematen : aditza - Gipuzkoako Ikastolen Elkartea. Hezkuntza informatika taldea; Vera, Petro; Solaberrieta, Arantza; Soroa, Maite; Azkue, Joxin; Zubizarreta, Iñaki; Iturburu, Ander; Gereka, Josune (Donostia : Ikastolen Elkartea, 2000)
Programa honen helburua euskal aditzaren erabilpen zuzena lantzea da, ikaslearen adierazpen maila hobetzen joan dadin. Horretarako hiru joko aurkezten dira: 1. Esaldiak aditzez osatzen, 2. Aditzak sailkatzen, 3. Testuak zuzentzen.
1999/11/19
DBH, 3. eta 4. maila
Keywords: Euskara -- Aditza; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak