Euskara Literatura : perpausei esanahi osoa ematen : aditza / egileak, Gipuzkoako Ikastolen Elkarteko Hezkuntza Informatika taldea, [Joxin Azkue ... et al.] - Vera, Petro; Solaberrieta, Arantza; Soroa, Maite; Azkue, Joxin; Zubizarreta, Iñaki; Iturburu, Ander; Gereka, Josune (Ostadar Euskara literatura, 2000)
Programa honen helburua euskal aditzaren erabilpen zuzena lantzea da, ikaslearen adierazpen maila hobetzen joan dadin. Horretarako hiru joko aurkezten dira: 1. Esaldiak aditzez osatzen, 2. Aditzak sailkatzen, 3. Testuak zuzentzen.