Euskara Literatura : hizkuntzaren ezagutza formala : adierazpena hobetzen - Gipuzkoako Ikastolen Elkartea. Hezkuntza informatika taldea; Vera, Petro; Solaberrieta, Arantza; Soroa, Maite; Azkue, Joxin; Aramendi, Eli; Aldasoro, Mikele; Zubizarreta, Iñaki; Iturburu, Ander; Gereka, Josune (Donostia : Ikastolen Elkartea, 2000)
Programa honen helburua hizkuntzaren elementu formalen hausnarketa egitea da, norberaren ekoizpen linguistikoak erregulatzeko ahalmena garatzeko xedez.
1999/11/22
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Euskara -- Gramatika; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak