Euskara Literatura : hizkuntzaren ezagutza formala : adierazpena hobetzen / egileak, Gipuzkoako Ikastolen Elkarteko Hezkuntza Informatika taldea [Joxin Azkue et al.] - Vera, Petro; Solaberrieta, Arantza; Soroa, Maite; Azkue, Joxin; Aramendi, Eli; Aldasoro, Mikele; Zubizarreta, Iñaki; Iturburu, Ander; Gereka, Josune (Ostadar Euskara literatura, 2000)
Programa honen helburua hizkuntzaren elementu formalen hausnarketa egitea da, norberaren ekoizpen linguistikoak erregulatzeko ahalmena garatzeko xedez.