Maite zaitut! : Pirritx, Porrotx eta Marimotots - Murua, Mitxel; Tokero, Julen (Donostia : Elkar, 2012)
Mitxel Murua Irigoien, Julen Tokero Álvarez: Gure taula gaineko abenturek honelako ipuinak sortu dituzte. Aitona Anakleto bere karabanarekin iritsi da, sekulako altxorrez beteta. Pirritx, Porrotx eta Marimototsen laguntza behar du oso eginkizun garrantzizkoa aurrera ateratzeko. Hartzkumea bakarrik geratu da basoan! Gure lagunek abentura asko biziko dituzte, naturaren sekretuak ezagutuko dituzte eta, "Maite zaitut!" hitzak esanda, guztia magia bihur daitekeela ikasiko dute.
Ipuin hau Pirritx, Porrotx eta Marimototsek taularatutako "Maite zaitut" ikuskizunean oinarrituta dago.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Animaliekiko maitasuna; Pailazoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak