Ttalo artzain-txakurra / Natalia Soria de Carlos ; [itzulpena, Inma Errea Cleix] - Soria de Carlos, Natalia (Bazen behin... (Denonartean), 2012)
Ttalo artzain-txakurrak, egunero bezala, artaldea gidatzen du zaunka eta zaunka...