Ordezko lore bat amarentzat - Elizegi, Rebeka; Iriarte Oyaga, Miren (1978-2022) (Berriozar : Denonartean, 2012)
"Udazkeneko goiz batean, zuhaitzetako hostoak erortzen hasi zirenean, amak sorpresa handia hartu zuen... Flo doktoreak telefonoz deitu eta bularretako batean mantxatxo itsusi bat antzeman ziotela esan zion..."
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: "Una flor de repuesto para mamá"
Keywords: Minbizia; Gaixotasunak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak