Kasu eman idusei - Gándara, Lola (Berriozar : Denonartean, 2012)
Erroma, Errepublikaren azken egunak. Druso eta Portzia osaba Mario Dimitio senatariaren etxean bizi dira. Baina berri batek bizitza aldatzen die: Zesar hil da konjura baten ondorioz.
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura