Ipurtargien festa / Iñaki Zubeldia ; [irudiak] Estibalitz Jalón - Zubeldia, Iñaki (Denonartean, 2012)
Gau izartsu batean, Markos eta bere aita paseo bat ematera irten dira etxe inguruan. Belarretan gordeta, argi txiki eta misteriotsu batzuk aurkitu dituzte, liluraz eta poesiaz betetako mundura eramango dituzten argitxoak. Ipurtargien mundua ezugutuko dute...