Mugarri estaliak - Suarez, Castillo (Zarautz : Susa, 2000)
Bonba bat daukat ene bihotzean eta segituan eztanda egingo du. Ez zaitez badaezpada ondoan jar bihotz puskaren batek harrapatuko zaitu bestela eta nire seguruak ez ditu horrelakoak ordaintzen. Autogupidaz betetako emakume bakartiak ez gara oso osasuntsuak; are gehiago, gure gaitza kutsakorra da eta, halabeharrezkoa denez bizitzea, pena litzateke zuk nire eritasuna harrapatuko bazenu, oraindik txertorik ez baita aurkitu horretarako.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak