Hik hasi : 175 (Lasarte-Oria : Xangorin, 2013)
"Hik Hasi" euskal heziketarako aldizkaria pedagogiaren inguruko euskal aldizkari bakarra da. Euskara hutsez argitaratzen den hilabetekaria da. Argitalpenarekin batera urtero jardunaldiak eta mota desberdinetako aktibitateak sortzen ditu. Lehen zenbakia 1995. urtean argitaratu zuen irakasle talde zabal batek, euskal hezkuntzari buruzko informazio, eztabaida eta elkargunerako bitarteko izan nahian. Besteak beste, irakasle haien artean zeuden Joxe Mari Auzmendi eta Lore Erriondo. "Hik Hasik" ezaugarri hauek hartu zituen abiapuntutzat: euskalduna, nazionala, hezkuntza komunitateko partaide guztiena, baterakoia, irekia, plurala eta independentea.
- Gaia: mahai-ingurua espainiako hezkuntza erreformari buruz; - Elkarrizketa: Pilar Aristizabal; Partaidetza (V); - Kimutx; - Supermerkatua haur hezkuntzako gelan; - Galdeidazue: Paul Bilbao; - Enkarterrietako Museoa; Eneko Barberena
2013/01/25
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2013ko deialdia)
Keywords: Eskola alorreko aldizkaria; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak