Uneka__ gaba - Meabe, Miren Agur; Vicario, Jaime; Labayru Ikastegia; Bizkaiko Aurrezki Kutxa. Kultur Ekintza (Bilbo : Labayru Ikastegia ; Bizkaiko Aurrezki Kutxa, Kultur Ekintza, 1988)
Autoreak hamaika narrazino labur bildu ditu ale honetan. Barruko munduaren adierazgarri, hemengo istorioetan bakardadea eta fatalismoa dira nagusi. Idazleak dinoanez: "Azken baten, uneak baino ezin daikeguz gorde, itxaroaldiak luzeak izan arren".
Keywords: Helduentzako Literatura