Uneka__ gaba / Miren Agur Meabe ; [marrazkiak, Jaime Vicario] - Meabe, Miren Agur (Galburua (Labayru Ikastegia), 1988)
Autoreak hamaika narrazino labur bildu ditu ale honetan. Barruko munduaren adierazgarri, hemengo istorioetan bakardadea eta fatalismoa dira nagusi. Idazleak dinoanez: "Azken baten, uneak baino ezin daikeguz gorde, itxaroaldiak luzeak izan arren".