Azalaren kodea - Meabe, Miren Agur (Zarautz : Iruñea : Susa, 2000)
Papera dudanez isiluneen antzeztoki, orriaren ertzean aho malmutz bat ikusten dut barreka. Aldika, begitantzen zaidanean pentagrama betegarria, oharrak zirriborratzen ditut, galdera-marka artean itotako gaztiguak, ordularien kutxetatik hilerri batetik bezala uluka dabiltzan dei txakurtuak, leihoetan bet-betan agerturiko mezuak, sentiera arrunta esplikatzeko definizio-saioak, off ahotsak... ohar orokorrak.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak