Beste larogei urtian : 25 urte Eukal Herriko Bertsozale Elkartea / Alberto Barandiaran - Barandiaran, Alberto (: Euskal Herriko Bertsozale Elkartea, 2011)
Horra Bertsozale Elkartearen25 urteko bidea. Bertsozaletasuna, militantzia eta autokonfiantza dira zure begiek orriotan usuen zapalduko dituzten galtzada-harriak. Bada bestelakorik, ordea: herria, gogoeta, elkartegintza, kultura, engaiamendua, festa,autoantolaketa.Eta harri kozkor bat edo beste ere bai, estropezu eragin digutenak. Jakin izan dugu zutitzen baina. Eta abian goaz, urrats sendoz. Bertsoak ez ezik, herria ere sortzen jarraitu nahi dugu; euskaraz eta euskaratik. Mundu guztirako.Gutxienez, beste larogei urtian