Henry Bengoa inventarium : (lagun galdu baten bila) - Atxaga, Bernardo; Ordorika, Ruper; Iturralde, Joxemari (Iruñea : Pamiela, 2012)
Literatura eta musika uztartzearen aurrerabidean, Bernardo Atxagaren Henry Bengoa Inventarium (1986) lana aitzindaria izan zen. Zuzenean emateko lana izaki, egileaz gain Ruper Ordorika, kanta eta musika erantsiz, eta Jose Mari Iturralde, hitzezkoan, funtsezko partaideak izan ziren. 1986ko urtean eta ondokoetan hainbat herritan ibili ziren, Alberto eta Nando de la Casa anaiekin batera, zuzeneko emanaldiak eskaintzen
Antzinako lekuetan-kanta ; Nolaz eta bi hilaete-narrazioa ; Inbentarioa ; Hung up-kanta ; Hala esaten duzu-poema ; The age of self & Orduan-kanta & poema ; Lau zaldun ; ipuina ; Merkatari aberatsen morroia-ipuina ; Ana Juanixe-kanta herrikoia ; Scott kapitainaren azken anotazioak ; Zuzeneko arnasa-bideoa
Alberto de la Casa, Nando de la Casa
Keywords: Ikuskizunak