Esku hori! - Abad, Itziar; Basauriko Euskarabila Lehiaketa (Basauri); Jimenez, Edorta (Tafalla : Txalaparta, 2012)
Literotura bildumaren barruan argitaratu du Txalapartak Basauriko Euskarabila Ipuin Erotikoen Lehiaketan saritutako edo aipatutako narrazioak biltzen dituen liburua, Edorta Jimenezen hitzaurrearekin.