Esku hori! / Itziar Abad ... [et al.] ; hitzaurrea, Edorta Jimenez - Abad, Itziar; Jimenez, Edorta (Literotura (Txalaparta), 2012)
Literotura bildumaren barruan argitaratu du Txalapartak Basauriko Euskarabila Ipuin Erotikoen Lehiaketan saritutako edo aipatutako narrazioak biltzen dituen liburua, Edorta Jimenezen hitzaurrearekin.