Hiri ezkutua - Baccalario, Pierdomenico; Arana, Aitor; Bruno, Iacopo (Bilbao : Mezulari, 2012)
Veneziako etxe zahar batean, Anna Bloomek marrazki liburu zahar eta higatu bat aurkitu du. Hura gainetik irakurtzean sentipen bitxia eta magikoa izan du: norbait berari begira dago orrialdeen beste aldetik. Baina hori ez da dena: liburua ikur ulertezinez beteta dago, eta Ulysses Moore misteriotsuak erabiltzen zituenak bezalakoak dira. Horregatik, Annak Kilmore Covera bidaiatzea erabaki du...
12 urtetik aurrera (horia)
La Città Nascosta
Keywords: Abenturak; Denbora-bidaiak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak