Hiri ezkutua / [testua, Pierdomenico Baccalario ; azala eta marrazkiak, Iacopo Bruno ; itzulpena, Aitor Arana] - Baccalario, Pierdomenico (Ulysses Moore (Mezulari), 2012)
Veneziako etxe zahar batean, Anna Bloomek marrazki liburu zahar eta higatu bat aurkitu du. Hura gainetik irakurtzean sentipen bitxia eta magikoa izan du: norbait berari begira dago orrialdeen beste aldetik. Baina hori ez da dena: liburua ikur ulertezinez beteta dago, eta Ulysses Moore misteriotsuak erabiltzen zituenak bezalakoak dira. Horregatik, Annak Kilmore Covera bidaiatzea erabaki du...