Maite nauzu oraindik - Leblanc, Catherine; Tharlet, Eve; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2012)
Zer da maitasuna, gauza ikusezin hori? Martin kezkatuta dago: amak beti maiteko du? Amak galdera guztiei erantzungo die, eta Martin txikia lasaituko du: amaren maitasuna ez da inoiz desagertuko.
0-4 urtekoentzat (urdina)
Est-ce que tu m aimeras encore?
Keywords: Maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura