Maite nauzu oraindik / Catherine Leblanc ; [ilustrazioak] Ève Tharlet ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Leblanc, Catherine (: Ttarttalo, 2012)
Zer da maitasuna, gauza ikusezin hori? Martin kezkatuta dago: amak beti maiteko du? Amak galdera guztiei erantzungo die, eta Martin txikia lasaituko du: amaren maitasuna ez da inoiz desagertuko.