Gazteak, aisialdia eta euskara ipar Euskal Herrian = Les jeunes, les loisirs et la langue basque en Pays Basque Nord / Erramun Baxok eta Jean-Baptiste Coyos - Baxok, Erramun (1928-2024) (Jagon (Euskaltzaindia), 2011)
Ikerketa honen xede nagusia da, aurkeztea gaur egun Ipar Euskal Herriko gazteen euskarazko edo euskal kulturari lotuak diren aisialdiak zein diren.