Pupiren urtebetetzea / María Menéndez-Ponte ; irudiak, Javier Andrada ; [hizkuntz-aholkularitza, Elisabet Gonzalez, Bakun S.L.] - Menéndez-Ponte, María (Pupi, 2012)
Pupik urtebetetzea ospatu nahi du, baina arazotxo bat dauka... ez du urterik! Horregatik, aitona bati urte gehiegi dituela entzundakoan, gutxi batzuk eskatzea pentsatu du. Baina urteak ematea ez da dirudien bezain erraza. Azkenean, denen aguntzari esker, urtebetetze-festa zoragarria izan du Pupik.