Kumeak / Liesbet Slegers ; [itzulpena, Patxi Ezkiaga] - Slegers, Liesbet (Kukuka (Ibaizabal), 2012)
Animalia guztiek dauzkate kumeak, eta hauek, noizbehinka, ezkutatzea atsegin dute. Bilatu liburu honetan! Animaliak eta haien kumeak jolasaren bitartez erakusten dituen liburu xarmagarria azal-hegalak eta guzti.