Pupi eta lotsaren munstroa - Menéndez-Ponte, María; Andrada, Javier; Gonzalez, Elisabet (Bilbo : Ikasmina, 2012)
Rosyk inauterietako festa batera joateko gonbidapena jaso du... Hau lotsa! Eskerrak Pupi beti prest egoten den lagunei laguntzeko. Rosyrekin joango da festara... eta lotsaren munstroari ere aurre egingo dio, behar izanez gero!
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Jolasak; Lotsa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak