Nor dabil hor? - Jadoul, Émile ([Euba, Bizkaia] : Ibaizabal, 2012)
«Nor dabil hor?» galdera egiten zaio irakurleari. Horrela, orri tolesgarrien atzean, ehundura desberdinetako zenbait pertsonaia azalduko zaizkio, eta logurarik duten galdetu behar die irakurleak. Liburuaren amaieran, lotara joaten dira guztiak.
Ukitzeko eta testura ezberdinak ezagutzeko liburua
0-4 urte (Urdina)
Jat. izenburua: Qui est là?
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Loa