Nor dabil hor? / Émile Jadoul - Jadoul, Émile (Zirrarak (Ibaizabal), 2012)
«Nor dabil hor?» galdera egiten zaio irakurleari. Horrela, orri tolesgarrien atzean, ehundura desberdinetako zenbait pertsonaia azalduko zaizkio, eta logurarik duten galdetu behar die irakurleak. Liburuaren amaieran, lotara joaten dira guztiak.