Mugi zaitez! - Slegers, Liesbet; Ezkiaga, Patxi (1943-2018) ([Euba] : Ibaizabal, 2012)
Animaliek badakite geli egoten, baina alde batetik bestera mugitzen ere bai. Aurkitu liburu honetan! Jolasaren bitartez animalien nondik norakoak erakusten dituen liburua azal-hegalak eta guzti.
0-4 urte (urdina)
Hup!
Letra larria
Azal-hegalak ditu
Keywords: Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak