Mugi zaitez! / Liesbet Slegers ; [itzulpena, Patxi Ezkiaga] - Slegers, Liesbet (Kukuka (Ibaizabal), 2012)
Animaliek badakite geli egoten, baina alde batetik bestera mugitzen ere bai. Aurkitu liburu honetan! Jolasaren bitartez animalien nondik norakoak erakusten dituen liburua azal-hegalak eta guzti.