Nur eta dortoken uhartea - Martínez de Lezea, Toti; Landa, Juan Luis; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2012)
Oraingo emanaldi honetan Nur eta lagunak, Yi-Yi, Yidan, Hidehiro eta Ander Txina hegoaldeko Hainan uhartera joango zaizkigu. Han, dortoken ospitalea ezagutuko dugu eta abentura berri zirraragarriak biziko ditugu itsas-izarren, marrazoen, izurdeen, dortoken eta koloretako arrainen artean.
8-12 urte (gorria)
Nur y la isla de las tortugas
Keywords: Iratxoak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak