Nur eta dortoken uhartea / Toti Martínez de Lezea ; marrazkiak, Juan Luis Landa ; [itzulpena, Rosetta Testu Zerbitzuak] - Martínez de Lezea, Toti (Nur (Erein), 2012)
Oraingo emanaldi honetan Nur eta lagunak, Yi-Yi, Yidan, Hidehiro eta Ander Txina hegoaldeko Hainan uhartera joango zaizkigu. Han, dortoken ospitalea ezagutuko dugu eta abentura berri zirraragarriak biziko ditugu itsas-izarren, marrazoen, izurdeen, dortoken eta koloretako arrainen artean.