Leontzio eta puxika biribila - Lodge, Jo; Arruti Errazkin, Idoia; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Euba] : Ibaizabal, 2012)
Jolas egiteko liburua: Aurkitu formak
0-4 urte (urdina)
Little Roar´s Round Ballon
Keywords: Lehoiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura