Leontzio eta bost tximeletak - Lodge, Jo; Arruti Errazkin, Idoia; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Euba] : Ibaizabal, 2012)
Jolas egiteko liburua; Aurkitu zenbakiak
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Little Roar´s Five Butterflies
Keywords: Lehoiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura