Kuku, Leontzio - Lodge, Jo; Arruti Errazkin, Idoia; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Euba] : Ibaizabal, 2012)
Jolas egiteko liburua, ertz biribilak eta letra larriak.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Peekaboo Little Roar
Keywords: Lehoiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura