Erretratu flandestarraren kasu bitxia / Pierdomenico Baccalario, Alessandro Gatti ; itzultzailea, Aitor Arana - Baccalario, Pierdomenico (Voltaire kaleko abenturak (Mezulari), 2012)
Voltaire kaleko detektibeek arte galeria batean lapurreta bat izan dela jakin dute. Baina erretratu flandestar txiki bat besterik es dute lapurtu. Ikerketariekin eta, inoren susmorik piztu gabe, koadroaren markoak oso gauza baliotsua daukala jakindo dute. Horren ondorioz, delitu larriak gertatzen hasiko dira...